Palvelut

Koostetaan sellainen ūü•ß kuin tarvitaan

Tehdään monimutkaisesta yksinkertaista

Markkinointi harvoin on vain yksi yksittäinen toimi, vaan se koostuu eri sosista. Hiukan kuin piirakka, jonka onnistumiseen tarvitaan mm. jauhoja, vettä, kananmunia ja voita. Ja harvemmin se on hyvää ilman täytteitä. Sama eri ainesosien yhdistely pätee markkinointiin.    

Markkinoinnin automaatio & prosessit

Olisiko upeaa, jos lomakkeen täytettyään potentiaalinen asiakas päätyisi hoivapolkuun, jossa hänet ohjataan kohti ostopäätöstä? Tai, että ostoskorin hylännyt asiakas saisi muistutuksen tulla viimeistelemään tilaus? Tai yksinkertaisesti, että lomakkeen täyttänyt päätyisi uutiskirjelistalle? Nämä kaikki onnistuu!

Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointi on päivän sana, jossa suurin ei aina ole paras. Vaikuttaja kannattaa valita huolella yrityksen brändiin ja budjettiin sopivasti, jotta vaikuttajakampanja on mahdollisimman tehokas halutussa kohderyhmässä. Oikeat vaikuttajavalinnat näkyvät heti myyntiluvuissa ja muissa tärkeissä mittareissa.

Hakukoneoptimointi

Vain hakukoneoptimoitu sisältö sijoittuu Googlessa. Jos sisältösi ei vastaa siihen mitä potentiaaliset asiakkaat etsivät, ei sitä periaatteessa ole olemassa. Hakukoneoptimointi on yksi pitkäjänteisimmistä digitaalisen markkinoinnin osa-alueista, jonka vuoksi siihen panostaminen kannattaakin aloittaa heti.

Maksettu mainonta

Rakennetaan yhdessä kampanjat, jotka tuottavat tuloksia. Määritellään halutut tulokset, asetetaan mittarit, päätetään budjetti, luodaan sisältö ja pyöräytetään kampanja käyntiin! Kanssamme onnistuvat Google Ads-, LinkedIn-, FB- & IG-, Twitter- sekä TikTok-mainonta.

Sisältökokonaisuudet

Tuotamme kaikki tekstit aina mainoksista somen kautta blogipostauksiin tai laajempiin tutkimuksiin suomeksi sekä englanniksi. Teemme kaiken hakukoneoptimoidusti. Kysy meiltä myös sisältöstrategiosta!

Sosiaalinen media

Tavoittava ja tuloksellinen sosiaalisen median suunnittelu ja tuotanto Suomen suosituimmissa kanavissa on oiva keino pysyä maailmankartalla. Tarjoamme valmiit paketit tai räätälöidyt kokonaisuudet.

Jokaiselle sopivat

Toimintamallimme

Hyv√§ksi havaitut toimintamallit ja prosessit auttavat k√§ynnist√§m√§√§n yhteisty√∂n raketin lailla ūüöÄ T√§t√§ voi my√∂s kutsua kasvumarkkinoinniksi.

Aloitetaan yhdessä

Käydään läpi tavoitteet, keskustellaan projektin etenemisestä ja sovitaan seuraavat askeleet.

Suunnitellaan

Me suunnitellaan, tuodaan aikaansaannos näytille, tehdään tarvittavat muokkaukset ja lähdetään testaamaan tuotettua.

Toteutetaan

Toteutetaan sovittu ja samalla seurataan mikä toimii parhaiten. Esimerkiksi mainoksesta voi olla kolme eri versiota, joista yksi on yli muiden = jatketaan sillä.

Mitataan ja kehitetään

Katsotaan menneeseen, jotta päästään keräämään onnistumiset, "uusi normaali" ja kehityskohteet talteen.

michaell borell
It’s rare that you come across standout talent like Hanna from Voulio. We worked together on several Sales & Marketing projects and I have been deeply impressed by her skills and knowledge. She perfectly understood how to align Sales & Marketing requirements and execute the strategies. Her analytical and data driven approach added so much value and brought amazing results to all our projects.
Michael BorelL
VP Sales at Rencore

Lis√§√§ palveluista, joita yhdistell√§ piirakaksi ūüĎá

Teemme jokaisen aiheen ymp√§rilt√§ konsultointia, nykytilan arviointia, luovia konsepteja, koulutuksia, strategiaty√∂t√§… Nime√§ vain tarpeesi ja me toimitamme!

Vaikuttajamarkkinointi

Oikeat vaikuttajavalinnat näkyvät heti myyntiluvuissa ja muissa tärkeissä mittareissa. Vaikuttajamarkkinointi on päivän sana, jossa suurin ei aina ole paras. Vaikuttaja kannattaa valita huolella yrityksen brändiin ja budjettiin sopivasti, jotta vaikuttajakampanja on mahdollisimman tehokas halutussa kohderyhmässä.

Markkinoinnin automaatio & prosessit

Markkinoinnin automaation avulla tehostetaan ja automatisoidaan sen toistuvia prosesseja niin, että ihmisten arvokas aika saadaan käytettyä tärkeämpiin aktiviteetteihin. Esimerkiksi liidien luokittelu ja pisteytys, sähköposteille tapahtuvat hoivaketjut ja jopa uutiskirjeen tilausprosessi on markkinoinnin automaatiota.

Automaation lisäksi keskitymme prosessien läpikäyntiin ja joko niiden yksinkertaistamiseen tai luontiin nykytilanteesta riippuen. Tuloksena on hyvin öljytty markkinointiosasto sopivine välineineen, joka puhaltaa yhteen hiileen.

HubSpot-käyttöönotto ja konsultointi

HubSpot on ty√∂kaluna jo eritt√§in ”j√§re√§”, jonka vuoksi se luokin haasteita oikeanlaisessa k√§ytt√∂√∂notossa. Autamme teit√§ l√∂yt√§m√§√§n sopivan kombon HubSpotin¬† eri osa-alueista (CRM, Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub ja CMS Hub) ja hoidamme kaiken aina n√§iden teknisest√§ k√§ytt√∂√∂notosta vanhan datan tuonnin kautta henkil√∂st√∂n kouluttamiseen ja valmennukseen.

Tarjoamme myös jatkuvaa ylläpito- ja konsultointipalvelua jo olemassa olevien HubSpot-ympäristöjen osalta. Tulevaisuudessa pystymme auttamaan myös Salesforcen ja HubSpotin markkinointitoimenpiteiden yhteispelissä!

Sosiaalisen median mainonta

Sosiaalisen median mainonnalla pystytään herättämään uusien asiakkaiden kiinnostus ja sitouttamaan nykyisiä entistä vahvemmin. Huolella rakennettujen kampanjoiden, seurannan ja analysoinnin avulla kasvatamme tietoisuutta, edistämme myyntiä, generoimme liidejä ja teemme uudelleenmarkkinointia. 

Facebook- ja Instagram -mainonta sopii kaikille, kun taas LinkedIn-mainonnan avulla tavoitat asiantuntijat ja Twitter-mainonnalla herätät keskustelua. TikTok-mainonta on vielä alkuvaiheessa Suomessa, mutta varteenotettava vaihtoehto nuoren väestön tavoittamiseen ja kansainvälisesti. 

Hakukonemainonta eli Google Ads-mainonta

Hakukonemainonta on yleensä synonyymi Google Ads-mainonnalle. Google Ads on kuitenkin vain yksi osa Googlen tarjoamille mainospalveluille, jotka ulottuvat perinteisen hakusanamainonnan lisäksi mm. display-mainontaan (bannerit, videot) Googlen verkostossa ja Shopping- eli Ostokset-mainontaan, jossa markkinoidaan tiettyjä verkkokaupan tuotteita tai tuoteryhmiä.

Sisältöstrategia ja sisällöntuotanto

Sisältöstrategia määrittää ylätasolla mm. tavat ja kanavat tehdä ja toteuttaa sisältöä, kun taas sisällöntuotanto on suunnitellun sisällön toteuttamista ja sen tehokkuuden mittaamista. Me toteutamme näistä molemmat aina mainosten teksteistä suurien hoivauskokonaisuuksien sisältöihin. Englanniksi sanottuna myös Lifecycle Marketing onnistuu kauttamme.

Tarjoamme osana sisällöntuotantoa myös valokuvaus- ja graafisen suunnittelun palveluita niin toivottaessa. 

Hakukoneoptimointi

Vain hakukoneoptimoitu sisältö sijoittuu Googlessa. Jos sisältösi ei vastaa siihen mitä potentiaaliset asiakkaat etsivät, ei sitä periaatteessa ole olemassa. Hakukoneoptimointi on yksi pitkäjänteisimmistä digitaalisen markkinoinnin osa-alueista,  jonka vuoksi siihen panostaminen kannattaakin aloittaa heti. 

Muut osa-alueet

Yllä mainittujen osa-alueiden lisäksi palvelumme ja verkostomme ulottuvat laajalle. 

Tehdäänkö yhdessä?

Mik√§li koet, ett√§ olisimme muuten oivia kumppaneita, mutta kaipaamasi palvelu ei lukenut listalla, olethan yhteydess√§ ja selvitell√§√§n ūüĎá